Povestea CURLS.ro a început dintr-o necesitate, și anume, nevoia de informații și îndrumare în parcursul rutinei cunoscutei metode CURLY GIRL. 

În primul rând, am creat ghidul CURLS.ro pentru a îngloba sumedenia de informații regăsite online într-un singur instrument, făcut pentru a fi folosit cu ușurință și pentru a înțelege cu adevărat atât tipologia firului de păr, nevoile acestuia, cât și contraindicațiile lui. 

Odată ajunși în universul CURLS.ro, ne dorim să trăiți pe deplin experiența noastră, într-un mod relaxant, intuitiv și user-friendly. Am adăugat o multitudine de filtre pentru a vă ușura căutarea și a viza într-un mod direct nevoia fiecăruia. În cazul în care aveți nevoie de îndrumare, suntem aici pentru a vă ajuta în alegerea celor mai potrivite și utile produse. 

În al doilea rând, am creat această platformă și am construit-o în așa fel încât să exprime viziunea noastra, a CURLS.ro din prisma utilizatorului, și anume - tot ce ne dorim noi de la un site - am încercat să introducem aici; tot ce ne deranjează - am încercat să eliminăm. Suntem într-o continuă dezvoltare și ne dorim să îmbunătățim împreună întreaga platformă, tocmai de aceea primim cu bucurie orice sugestie sau sfat de la voi, utilizatorii noștri. Vrem să ne cunoaștem și să devenim o comunitate închegată și unită. 

În încheiere, noi suntem CURLS.ro, două fete ambițioase, iubitoare de frumos, care își doresc să îmbunătățească interacțiunea virtuală și să ofere o experiență completă în atingerea crețului ideal. 


Trăim în era tehnologiei, așa că hai să ne împrietenim și pe Facebook și Instagram.